Respectuós minut de silenci a l'Ajuntament de Manresa per rebutjar els atemptats d'ahir a Brussel·les

A la una en punt d'aquest migdia, davant de l'Ajuntament de Manresa, ha tingut lloc un minut de silenci per mostrar el rebuig de la ciutat als atempats de terroristes d'ahir. Hi han participat regidors, personal municipal i desenes de ciutadans a títol individual.


imagen

Davant de la façana de l'edifici consistorial ha tingut lloc, aquest migdia, un minut de silenci com a mostra de rebuig als atemptats terroristes d'ahir a Brussel·les i en record de les víctimes.

 

El minut de silenci es va convocar ahir, en un comunicat signat pels grups municipals de CDC, ERC, PSC, C'S i DM, i el regidor no adscrit Miquel Davins.

 

En absència de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, per compromisos a la Diputació de Barcelona, a la concentració hi han assistit els tinents d'alcalde Marc Aloy, Josep Maria Sala, Àngels Santolària i Jordi Serracanta, a banda d'altres regidors de diversos grups municipals, personal de l'Ajuntament i ciutadans a títol particular.

 

En el comunicat fet públic ahir, els grups municipals signants feien constar el següent: 

 

  • Manifestem la nostra condemna rotunda i total davant els atemptats que han causat més de 30 morts i uns 200 ferits a la ciutat de Brussel·les.
     
  • Expressem el nostre condol per les víctimes dels atemptats a les seves famílies i amics, esperem que els ferits evolucionin favorablement,  i mostrem la nostra solidaritat amb la ciutat de Brussel·les i amb la població belga en aquests moments tan tràgics.
     
  • Rebutgem el terrorisme i qualsevol forma de violència, reiterem el nostre compromís irrenunciable amb la vida, la pau, la llibertat, la democràcia i la dignitat  de tots els éssers humans i confiem en la resposta de les institucions i de la ciutadania per arraconar l’odi i la barbàrie que amenaça la convivència pacífica i els nostres valors democràtics.

Documents relacionats

  • imagen