L'Ateneu les Bases acull avui l'acte central del Dia Mundial de la Poesia a Manresa

Refugi de Paraules és un recital poètic obert a tothom que tindrà lloc avui dimecres, a les 18 h. Comptarà amb la participació del poeta Ton Armengol i de l’alumnat del Conservatori Municipal de Música i del CNL Montserrat.

 

imagen

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Amb motiu d’aquesta commemoració, durant el mes de març s’han organitzat arreu un munt d’activitats que tenen com a objectiu l’homenatge a les lletres i la difusió de la poesia.


En el marc d’aquesta celebració, l’auditori de l’Ateneu Les Bases de Manresa (carrer Cintaires, 30 – 32) acollirà avui, a les 6 de la tarda, “Refugi de Paraules”,  un recital poètic obert a tothom. El poeta Ton Armengol ha seleccionat i recitarà poemes d’arreu de la riba mediterrània, bressol de cultures i actualment d’onades de refugiats. Hi haurà un intermezzo musical amb alumnat de música de cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa, i es farà la lectura en català i traduïda del poema inèdit Preneu les roses d’Olga Xirinacs. Alumnes del CNL Montserrat donaran a conèixer referents poètics del seu país d’origen, i sentirem poemes en català, àrab, anglès, ucraïnès, castellà, romanès i italià. L’acte es clourà amb un piscolabis.

 

És un acte organitzat en motiu del Dia Mundial de la Poesia per l’Ajuntament de Manresa, la Biblioteca Ateneu Les Bases i el CNL Montserrat, amb la col·laboració d’Òmnium Bages, Conservatori Municipal de Música de Manresa i Forn Jorba.

 

 

Documents relacionats

  • imagen