Tall de trànsit al Pont de Sant Francesc, dilluns que ve

Amb motiu dels treballs d’asfaltatge a la cruïlla  de la Muralla Sant Francesc amb el Pont de Sant Francesc i el carrer Mossèn Vall.
 

La Secció de Manteniment i Barris de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 25 d’abril, realitzarà els treballs de millora del paviment a la cruïlla de la Muralla Sant Francesc amb el Pont de Sant Francesc i el carrer Mossèn Vall. Amb motiu d’aquests treballs les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • Es mantindrà el pas de vehicles que circulin provinents de plaça Valldaura, aquest vehicles accediran a l’àmbit d’obra i continuaran en direcció a pg. del Riu.
     
  • Els vehicles provinents de pg. del Riu – pl. Mil·lenari continuaran per passeig del Riu en direcció sortida ciutat, així mateix els vehicles provinents de pg. del Riu – Sant Marc continuaran per Passeig del Riu – pl. Mil·lenari.
     
  • Es tallarà al trànsit de vehicles el Pont de Sant Francesc a la cruïlla amb la carretera C-37z.
     
  • Mentre duri el tancament de trànsit la L8 Perimetral – Estacions del servei BUS MANRESA desviarà el seu recorregut per Passeig del Riu, s’anul·larà la parada “RENFE” i s’habilitarà la parada “Pg. Riu – RENFE”.