La presidenta de la Diputació visita l'Ajuntament de Manresa i la Cova de Sant Ignasi

Mercè Conesa ha estat rebuda per l’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat  i ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.


imagen

La presidenta de la Diputació de Barcelona i actual alcaldessa de Sant Cugat del Bages, Mercè Conesa, ha fet aquest matí una visita institucional a la ciutat de Manresa, durant la qual ha estat acompanyada per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent.

 

Conesa ha estat rebuda al matí a l’Ajuntament per l’alcalde i per alguns regidors de la corporació municipal. Després d’una breu reunió amb tots ells ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat i ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.

 

Més tard, la presidenta de la Diputació s’ha desplaçat fins al Santuari de la Cova per visitar el centre internacional d’Espiritualitat ignasiana de la Cova de Sant Ignasi, on ha estat rebuda pel pare Lluís Magriñà, superior de la Comunitat de jesuïtes a Manresa, el qual ha exercit d’amfitrió durant la visita a les instal·lacions.

 

En acabar la seva visita a Manresa, Mercè Conesa i Valentí Junyent s’han traslladat a Sant Salvador de Guardiola per inaugurar el Raco Cultural inspirat en els dibuixos de la il·lustradora Pilarín Bayés, qui també ha assistit a l’acte junt amb l’alcalde de la població veïna, Albert Miralda.  

Documents relacionats

  • imagen