Conveni entre la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament i l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

L’alcalde de Manresa i president de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament, Valentí Junyent, i l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, han signat avui un conveni per a la connexió de les aigües residuals dels habitatges del passatge de Sant Marc (Urbanització del Calvet) al clavegueram municipal.


imagen

L’alcalde de Manresa i actual president de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament, Valentí Junyent, i l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, han signat avui, a l’Ajuntament de Manresa, un conveni per al finançament de l’actuació de connexió de les aigües residuals dels habitatges del passatge de Sant Marc de la Urbanització del Calvet al clavegueram municipal.

 

El pressupost per fer aquesta actuació és 22.066,73 Eur, IVA inclòs. L’obra serà executada per la Mancomunitat i serà finançada íntegrament per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guiardiola.

 

La Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament es va constituir l’any 1986 i en formen part 14 municipis de les comarques del Moianès i del Bages, entre els quals Sant Salvador de Guardiola.La Mancomunitat és l’administració actuant en matèria de sanejament en l’àmbit territorial dels municipis mancomunats.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen