Aquest dissabte jornada de neteja a la llera del riu Cardener amb "Let's Clean up Europe"

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a les 10.30 hores al costat de la Carpa del Riu per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


imagen

Aquest dissabte, 7 de maig, Manresa participa, com ja ha fet els últims anys, en la campanya d’àmbit europeu de recollida de residus i de sensibilització ambiental “Let’s clean up Europe”.

 

Sota el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a participar en la recollida d’escombraries que s’acumulen vora del riu Cardener al llarg del Passeig del Riu i en la recuperació d’un espai a la llera fluvial situat al costat del parc de Josep Vidal.

 

Els interessats han de ser a les 10.30 h al Parc de Josep Vidal (Passeig del Riu al costat de la Carpa del Riu). S’aconsella portar roba i calçat còmodes i guants resistents. Igualment es demana que es faci inscripció prèvia a mediambient@ajmanresa.cat o al telèfon: 93 875 25 22.

 

Els treballs de recuperació d’aquest espai ja han començant amb el desbrossament de canyes i esbarzers que han deixat al descobert un espai de platja a la vora del riu. Després se separarà la brossa i es farà una recollida selectiva en sacs grans.

 

Així mateix, des de la regidoria de Medi Ambient es vol agrair la participació en la jornada de l’any passat durant la qual es van recollir més de 500 quilos de residus vora del riu Cardener a la zona del Pont Nou.

Documents relacionats

  • imagen