Demà comencen les inscripcions per al 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

Els veïns i veïnes interessats a participar ho podran fer fins al dijous 19 maig. El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig.

 

imagen

El primer concurs de guarniment floral als balcons del Centre Històric de Manresa comença demà el seu camí amb l’inici del període d’inscripcions d’una iniciativa -impulsada des de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals i les floristeries d’aquest entorn- que té l’objectiu contribuir a la revitalització i millora l’espai públic d’aquesta zona emblemàtica de la ciutat.

 

Totes les persones que vulguin posar flors al balcons de casa seva i participar en el concurs  que se celebrarà el 21 de maig, caldrà que s’inscriguin a partir de demà i fins el 19 de maig.

 

Les inscripcions es poden fer a les floristeries Anthurium (Sant Miquel, 23), Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34), Florentium (Plaça Major,11), al Casal de les Escodines o al Mercat de les Flors dels dijous a la Plaça Europa. En el moment de fer la inscripció per participar-hi rebran l’obsequi d’un gerani. 

 

Els premis d’aquest concurs consisteixen en entrades a espectacles al Teatre Kursaal o entrades al Bàsquet Manresa per a la temporada 2016-2017. L’acte de lliurament de premis es farà durant les Enramades de les Escodines.

 

Més informació a www.manresa.cat, al telèfon 93 878 23 54 o bé a les associacions de veïns del Barri Antic, Escodines i Vic-Remei.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen