La FUB serà l'entitat administradora de la Festa de la Llum 2017

En el plenari de l’Associació Misteriosa Llum d’ahir dijous es va fer oficial que la Fundació Universitària del Bages (FUB), que celebra aquest curs el seu 25è aniversari, serà l’entitat que administrarà la festa d’hivern manresana l’any 2017. En la reunió es va presentar la memòria de la festa d’aquest any i es van renovar una part dels membres de la junta.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació Misteriosa Llum, Antoni Fornells, van presidir ahir el plenari de l’Associació Misteriosa Llum, que va tenir lloc al centre cultural del Casino de Manresa i que va servir per designar oficialment l’entitat administradora de la Llum 2017, que serà la Fundació Universitària del Bages (FUB), que clourà d’aquesta manera la celebració del seu 25è aniversari.

 

En l’acte d’ahir, l’entitat administradora de la festa 2016, el Club de Tennis Manresa, a través del seu president, Anjo Valentí, va presentar la memòria de les activitats de l’edició anterior de la Llum, i va traspassar simbòlicament el relleu a la FUB, representada pel seu director general, Valentí Martínez.

 

En el plenari també es va formalitzar el relleu de dos membres de la junta de l’Associació Misteriosa Llum. Delfina Corzán i Jaume Torras deixen el càrrec i van rebre un obsequi commemoratiu de mans de l’alcalde de Manresa. Al seu lloc, s’incorporen a la junta Pere Vila i Valentí Tatjé.

 

La Fundació Universitària del Bages commemora aquest curs el seu 25è aniversari. El 4 de febrer passat va tenir lloc l’acte institucional de celebració, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. L’entitat, vinculada actualment a la UVic-Universitat Central de Catalunya, imprimirà el seu segell a la Festa de la Llum, amb un programa d’activitats que ja ha començat a preparar. 

Documents relacionats

  • imagen