Foto Art Manresa inaugura demà l'exposició "Color D_Vi" dins el programa Vi_suals 2016

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a sala d’Exposicions de la Plana de l’Om. A continuació hi haurà una conferència-demostració a càrrec de Joan Soler i Marta Arañó.


imagen

El programa Vi_suals viurà demà un altre de les activitats destacades d’aquesta edició amb l’acte d’inauguració de l’exposició de Foto Art Manresa “Color D_Vi”, a la Sala d’Exposicions de la Plana de l’Om. La mostra, que es podrà visitar fins al 5 de maig,  anirà a càrrec  dels fotògrafs Josep Brunet, Ferran Cerdans, Joan Antoni Closes, Ricard Escudero, Felip Freixanet, Gabriel Montes, Yolanda Pradas, Jordi Preñanosa, Genís Sáez, Robert Santamaria, Ignasi Trapé i Pura Travé.

 

A continuació hi haurà una conferència - demostració amb Joan Soler i Marta Arañó. Joan Soler és l’actual president de la DO Pla de Bages i Marta Araño és il·lustradora i pintora.

 

El programa Vi_suals continuarà dijous 2 de juny, a les 5 de la tarda, a la Fundació Universitària el Bages (FUB) en el Tast de vins 2.0, destinat a promocionar la imatge de Manresa i de la comarca del Bages aprofitant el potencial de la producció vitivinícola del territori. Aquesta iniciativa persegueix apropar el món del vi al teixit social de la ciutat com a signe d'identitat, de cultura i de tradició i compta amb  la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages. Les  inscripcions per participar-hi s’han de fer trucant al telèfon 93 877 41 79.

 

Documents relacionats

  • imagen