Manresa i Lleida planifiquen accions conjuntes en relació al Camí Ignasià

El regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, s'ha reunit avui, a Lleida, amb el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica d'aquesta ciutat, Rafael Peris, per concretar accions entre totes dues ciutats en base al traçat del Camí Ignasià, que discorre entre el País Basc i Catalunya, passa per Lleida i acaba a Manresa.


imagen

Tant Lleida com Manresa són dos punts estratègics del Camí Ignasià, la ruta que ja està senyalitzada i que uneix Azpeitia (Guipúscoa), on hi ha el santuaria de Loiola i la casa natal de Sant Ignasi, i el santuari de la Cova de Manresa, passant per la capital del Segrià.

 

Per tal de planificar possibles col·laboracions en relació al Camí Ignasià, els regidors de Manresa i Lleida Joan Calmet i Rafael Peris, s'han reunit aquest matí, una trobada que ha servit per posar les bases d'accions conjuntes en relació al Camí Ignasià, la ruta de peregrinació que recrea el trajecte a peu que va realitzar sant Ignasi l'any 1522 des del País Basc fins a la capital del Bages.

 

La trobada ha servit per comentar la voluntat d'ampliar les activitats conjuntes de promoció, cosa que es plasmarà en un conveni de col·laboració de promoció turística. El regidor Calmet també ha explicat al regidor lleidatà les accions que s’estan realitzant en el projecte de Manresa 2022, el pla de gastronomia i la implantació de la nova imatge de Manresa cor de Catalunya, entre altres.

 

Posteriorment, el regidor Calmet ha fet una visita a l’Oficina de Turisme del Patronat Municipal de Turisme de Lleida.

Documents relacionats

  • imagen