Aliens in my room guanya la Batalla de Bandes a l'Stroika

Sòdia i JOKB van quedar en segon i tercer lloc respectivament, ambdós grups, junt amb els guanyadors, van tocar en la jornada final que va tenir lloc el dissabte al vespre a la Sala Stroika.


imagen

El grup bagenc Aliens in my room guanyen la final de la segona edició de la Batalla de Bandes que va celebrar la jornada final el dissabte al vespre a la Sala Stroika. Els manresans Sòdia i els igualadins JOKB van quedar en segon i tercer lloc respectivament.

 

Els concerts es van iniciar a les 9 del vespre amb la primera banda finalista JOKB, després va ser el torn de Aliens in my room i el concurs va finalitzar amb Sòdia. Després va tocar el grup terrassenc Sigelpa, fora de concurs.

 

Els guanyadors es van decidir en un vot mixt entre el públic i un jurat integrat per: David Sisó, professor del Conservatori de Música; Pep Corral, periodista del Regio 7; Marc Padró, membre de la Casa de la Música; Bernat Garcia, membre de l’associació culturalVintcatorze; i Cristina Cano, tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Manresa.

 

Els resultats de les votacions van ser: JOKB, 47 vots; Aliens in my room, 81 vots; i Sòdia, 79 vots.

 

La regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo, va lliurar els premis que van consitir en: el primer premi dos temes gravats en estudi; el segon un stage a l’Stroika amb residència i poliments de directes; i el tercer va constar de material musical valorat en 150 euros.

 

La Batalla de Bandes es tracta d’un concurs adreçat a grups de música jove organitzat per l’associació Vintcatorze amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Casa de la Música.  

 

El certamen de dissabte va posar el punt i final a tres rondes de competició en la qual 12 bandes de diferents estils de musica van tocar a l’Espai Joan Amades. Després se sotmetien a votació i del públic decidia els que continuaven.

Documents relacionats

  • imagen