Obert el període d'inscripcions per participar a la Fira Animanresa

Animanresa és la fira sobre la tinença responsable d’animals de companyia i les sol·licituds per poder participar-hi es poden presentar fins al dia 29 de juliol



imagen

Fins al 29 de juliol restarà obert el període d’inscripcions per poder participar a la Fira Animanresa, que aquest any se celebrarà el proper 16 d’octubre.

 

A Animanresa hi poden participar les entitats sense ànim de lucre i a les empreses i professionals que ofereixen serveis i productes relacionats amb la tinença d’animals de companyia. El nombre d’entitats participants està limitat a un màxim de vint.

 

Per formalitzar la inscripció, les entitats hauran de presentar la sol·licitud corresponent, que es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament o que trobaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Manresa (OAC), i presentar-la a l’OAC (horari de dilluns a dijous de 8.30 a 17 hores; i divendres de 8.30 a 14 hores.)

 

Animanresa, que celebrarà enguany la seva quarta edició, es desenvoluparà al primer tram del Passeig Pere III i al Pati del Casino de Manresa. 

Documents relacionats

  • imagen