La Dona, protagonista del 13è Diàleg de participació ciutadana

Els Diàlegs, oberts a la participació de tots els ciutadans, serviran per elaborar el Pla de Govern per als propers tres anys i finalitzen el 14 de juliol


imagen

Amb el títol Dona avui dimarts tindrà lloc el 13è Diàleg que el govern de la ciutat ha programat per poder elaborar el seu Pla de Govern per als propers tres anys.

 

El Diàleg, obert a tota la ciutat, es farà al Centre Cultural el Casino a partir de les 19 hores.

 

El Medi Ambient, l’Urbanisme, la Interculturalitat i la Cooperació són algunes de les temàtiques que s’han tractat d’aquest procés participatiu que va començar a principis de juny, i que s’allargarà fins a mitjans de juliol amb els diàlegs de Comerç (dia 7), Turisme (dia 13) i Barris (dia 14).

 

El Pla de Govern 2016-2019 és el resultat de les propostes plantejades en els respectius programes electorals i en plans d’actuació municipals anteriors. També recull les propostes del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social. Ara, el text se sotmet a un procés de participació ciutadana, que permetrà completar el document amb les aportacions que arribin des de la ciutadania. 

 

Els interessats a participar en qualsevol dels diàlegs plantejats poden apuntar-se al telèfon 010, a través de l’adreça participacio@ajmanresa.cat, i al lloc on es faci fins a 15 minuts abans de començar el debat. També es poden fer aportacions al procés participatiu per via telemàtica a www.manresa.cat/pladegovern.

Documents relacionats

  • imagen