Autocar per anar a l'acte institucional del 18 de juliol amb motiu dels 80 anys del cop d'estat contra la República

L’acte solemne, organitzat per la Generalitat de Catalunya i titulat “L’últim assaig”, tindrà lloc el mateix dilluns 18 de juliol a 2/4 de 8 del vespre al Palau de la Música Catalana. 


L’Associació Memòria i Història de Manresa posa a l’abast dels ciutadans un autobús per assistir a l’acte institucional solemne titulat “L’últim assaig” que organitza la Generalitat de Catalunya en ocasió dels 80 anys del cop d’estat contra la República que va donar lloc a la Guerra Civil (1936-39).

 

L’acte, que tindrà lloc el dilluns 18 de juliol a 2/4 de 8 del vespre al Palau de la Música Catalana, està pensat especialment per a aquelles persones que van viure la guerra i la postguerra immediata.

 

L’autocar sortirà de l’estació d’autobusos de Manresa a les 5 de la tarda i El Memorial Democràtic n’assumeix el cost del transport. Cal tenir present que les places són limitades, per tant la data màxima d’inscripció és el proper dimarts 12 de juliol.

 

Les persones interessades a assistir-hi poden enviar un missatge a través del correu memoria@memoria.cat, o trucar al tel. 619 025 135.

 

Segons la Generalitat, “L’acte vol homenatjar els homes i dones que van patir els estralls de la guerra, el drama de l’exili i la sordidesa de la repressió franquista; recordar que hi va haver un conflicte bèl·lic, amb tota la destrucció i la mort que va comportar, i lligar aquest esdeveniment als conflictes actuals, amb una clara vocació d’arribar a les persones més joves.”