El Marroc guanya el Mundialet intercultural de futbol en categoria absoluta

Els marroquins van guanyar per 1 a 0 a l’equip de Bèlgica. El campionat, que va omençar el 2 de juliol, es va disputar a lestadi del Nou Congost.


imagen

La tretzena edició del Mundialet Intercultural de futbol va acabar ahir diumenge amb la disputa de les finals de totes les categories que participaven en la competició: absoluta, veterans, femenina,  cadets, infantils, alevins i benjamins. 

 

En la categoria absoluta l’equip del Marroc es va proclamar guanyador en vèncer per 1a 0 a l’equip de Bèlgica. En les semifinals Bèlgica havia derrotat per 1 a 0 a Bolívia (guanyador de l’any passat) i el Marroc havia superat Colòmbia per 3 a 1.

 

Pel que fa als veterans, Espanya es va endur la final amb una golejada de 7 a 0 sobre la República Dominicana. Quant a la categoria femenina, va ser el Paraguai, que en la tanda de penals (després d’empatar a 1 gol), es va imposar a l’Argentina.

 

Els més joves també van jugar les seves respectives finals. Així, Gambia va guanyar les finals de cadet i infantil contra Estats Units (4 a 2) i Guinea Conakry (3 a 2), respectivament.

 

L’equip aleví de l’Argentina es va fer amb el primer lloc després de golejar Qatar per 7 a 0. Igualment, en el grup dels més xics els benjamins, va resultar campiona Catalunya que va derrotar el Marroc a la final per 2 a 1.

 

EL Mundialet Intercultural de futbol és un esdeveniment esportiu organitzat per la ONG Diapo amb el suport de diverses entitats i de l’Ajuntament de Manresa, en el qual es conceptua l’esport del futbol com una eina de convivència i d’aproximació intercultural. El torneig s’ha celebrat del 2 de juliol al 7 d’agost.

Documents relacionats

  • imagen