L'Ajuntament portarà a terme actuacions de tala i poda d'arbres per seguretat en diferents espais

Les actuacions es duran a terme els propers dies a les escoles Flama i Renaixença i al costat de l’edifici del carrer del Bruc, 140. Es tracta de llocs molt concorreguts i poc accessibles per la qual cosa s’ha fet necessari contractar un especialista en poda d’alçada. 


imagen

Des de la regidoria de Qualitat Urbana i Serveis de l’Ajuntament de Manresa es realitzaran una sèrie d’actuacions de tala i poda d’arbre per seguretat en diferents espais de la ciutat.  Els treballs es duran a terme a les escoles Flama, Renaixença, i al costat de l’edifici del carrer Bruc, 140.

 

El fet que es tracti de llocs molt concorreguts i inaccessibles pels vehicles i les grues municipals fa necessari que les tasques les dugui a terme un especialista en poda d’alçada.

 

Actuacions previstes

 

A l'escola la Flama es tallaran dos pins perillosos, molt propers a l'edifici, i un pollancre que es va morir. Els treballs es faran el dia 16 d’agost.

 

Els propers dies 17 i 18 d’agost, es talarà un pi al pati de l’escola Renaixença que ha quedat greument ferit després que una branca de grans dimensions va caure a conseqüència de fortes ventades. El tronc principal de l’arbre es troba en una situació totalment inestable i per evitar perills s’ha de talar.

 

Al costat de l’edifici del carrer del Bruc núm. 140, es podarà un plàtan de gran alçada a causa que les seves branques passen per sobre de la teulada de l’edifici i posen en perill la seguretat de la coberta. Aquesta actuació està prevista pel dia 17 d’agost.

 

Així mateix, es consensuarà amb els centres educatius la idoneïtat de substituir, si és necessari, i plantar de nou arbres amb una tipologia diferent. 

Documents relacionats

  • imagen