Recepció a l'Ajuntament de la Pubilla i l'Hereu de Manresa i de la Catalunya central

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb els regidors de Turisme i Festes, Joan Calmet, i de Cultura i Joventut, Anna Crespo, ha rebut aquest matí la Pubilla i l'Hereu de Manresa, conjuntament amb els joves que fins ara havien tingut aquests càrrecs, que ara són Hereu i Primera Dama de la Catalunya Central.

 

imagen

La Pubilla i l'Hereu de Manresa, que van ser escollits en la recent Festa Major de la Ciutat, han visitat l'Ajuntament de Manresa aquest migdia. Són Clàudia Palà Giralt, de 17 anys, i Joan Marc Planas Enrich, de 21. Els ha rebut l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, i la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo.

 

A l'acte també hi han estat presents els joves que durant el darrer any, des de la Festa Major del 2015 fins a la del 2016, han estat Pubilla i Hereu de Manresa: Laura Santamaria Serentill i Marc Piqué Bosch. Es dóna el cas que un cop acabada la vigència del seu càrrec a Manresa, ara ells dos són la Primera Dama de la Catalunya Central i l'Hereu de la Catalunya Central.

 

Tots quatre han estat rebuts al despatx de l'alcalde, i han visitat el Saló de Sessions, la Sala de Columnes i la Galeria de Manresans Il·lustres. Els acompanyaven també Josep Purtí i Àngels Bonachea, de la comissió de Pubillatge de l'Agrupació Cultural del Bages. Al llarg d'aquest any, tots quatre joves representaran el territori al conjunt d'actes i trobades al conjunt del país.

Documents relacionats

  • imagen