Desplegament especial de l'Ajuntament per oferir informació turística durant la Fira Mediterrània del cap de setmana

El Quiosc de l’Arpa i un estand al Passeig Pere III tocant a la Muralla s’afegeixen aquest cap de setmana als punts turístics habituals de la ciutat, tot aprofitant el públic que omplirà els carrers per la Fira Mediterrània. 


imagen

Aquest cap de setmana, i amb motiu de la Fira Mediterrània que se celebra a Manresa del 6 al 9 d’octubre, l’Ajuntament instal·larà punts d’informació turística al Quiosc de l’Arpa de la plaça Sant Domènec i al Passeig Pere III tocant a la Muralla del Carme.

 

Aquests punts s’afegeixen als que ja són habituals com l’Oficina de Turisme de Manresa, el Centre d’Acollida de Pelegrins al Museu Comarcal, i l’Espai 1522 al Teatre Conservatori.

 

A l’estand que hi haurà al Passeig Pere III es farà un sorteig d’un lot de productes per a dues persones,  que inclourà una visita guiada Cor de Catalunya, un lot de vins Abadal, una ampolla de cervesa Guineu, un lot d’articles de marxandatge de Manresa.

 

A banda del sorteig, guanyador del qual es farà públic diumenge a la tarda, a totes les persones que participin a la rifa se’ls lliurarà un bric de Caldo del Pelegrí, un brou elaborat per Aneto a base de verdures i herbes aromàtiques, aliments freqüents a l’època ignasiana.

Documents relacionats

  • imagen