L'Ajuntament de Manresa organitza una jornada de formació per a guies i informadors turístics

La jornada, que tindrà lloc el proper 10 d’octubre a l’Oller del Mas, servirà per posar de relleu el patrimoni turístic de Manresa per als professionals del sector, i serà presentat per Joan Calmet, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manresa.


imagen

El proper dilluns 10 d’octubre tindrà lloc a l’Oller del Mas una jornada de formació per a guies i informadors turístics. Per aquest motiu l’Oficina de Turisme de Manresa romandrà tancada. L’atenció turística, doncs, que els dilluns és de 10 del matí a 2 de la tarda, la faran excepcionalment des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC, plaça Major, 1, planta baixa).

 

La jornada, que començarà a les 8 del matí i finalitzarà a la 1 del migdia, té l’objectiu d’apropar les propostes de turisme tant patrimonials com gastronòmiques de Manresa a tots els professionals que es dediquin o que es vulguin dedicar al sector turístic a la ciutat.

 

El programa de la jornada a l’Oller del Mas serà el següent:

 

8-8.30h. Benvinguda i presentació de les jornades. Joan Calmet, Tinent d’alcalde, Regidor de turisme i festes i barris i acció ciutadana de l’Ajuntament de Manresa.

 

8.30h - 9.30h Sant Ignasi de Loiola: la seva transformació a Manresa. Lluís Magriñà, sj. Superior de la Cova de Sant Ignasi de Manresa.

 

9.30h - 10.30h Propostes de turisme familiar: exposició d’experiències. Carme Comas, Museu Episcopal de Vic i Jordi Santasusagna, Fundació Cardona Històrica.

 

10.30h – 11h. Pausa cafè

 

11h – 12h Els vins del Bages: cellers, propostes enoturístiques i característiques principals dels vins de la comarca. Joan Soler, president de la DO Pla de Bages.

 

12h – 13h Estadístiques de visitants: com les recollim? Montserrat Giró, Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona.

 

13h Visita al Celler Oller del Mas (opcional)

Documents relacionats

  • imagen