L'Ajuntament de Manresa acull la recepció oficial de la Copa Catalunya de futbol sala que arrenca aquesta tarda

La presentació ha comptat amb la presència del representants institucionals, federatius i capitans i capitanes dels sis equips participants: Castellar FS,  FC Barcelona Lassa, el Club Manresa FS i el Catgas Energia Santa Coloma, en la categoria masculina; i Rubí CEFS i FSC Gironella, en la categoria femenina.


imagen

El millor futbol sala català ha desembarcat a Manresa per disputar avui i demà la Copa Catalunya. Aquest migdia, l’Ajuntament de Manresa ha acollit l’acte de presentació i recepció oficial als capitans i capitanes i directius dels equips participants: Castellar FS,  FC Barcelona Lassa, el Club Manresa FS i el Catgas Energia Santa Coloma, en la categoria masculina; i Rubí CEFS i FSC Gironella, en la categoria femenina.

 

L’acte, celebrat a la sala de columnes de l’Ajuntament i amb la presència física del trofeu d’aquesta edició, s’ha iniciat amb la benvinguda als participants per part del tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; i els parlaments del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala; José Miguel Calle i del vicepresident dela Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó.

 

Serracanta, en nom de l’alcalde –absent per viatge institucional fora de Catalunya-, ha mostrat la satisfacció de la ciutat per poder acollir aquesta competició i continuar reforçant “la capitalitat esportiva de Manresa i la seva capacitat organitzativa, perquè la nostra ciutat és molt més que una plaça de bàsquet, és una ciutat que, gràcies al seus clubs i la voluntat de l’Ajuntament, mostra una gran fortalesa esportiva en moltes disciplines”.

 

El regidor ha tingut paraules d’agraïment a la federació catalana per haver triat Manresa i el treball des de fa molts anys del Club Manresa FS, sense el qual no seria possible acollir aquest esdeveniment. Finalment, ha fet una crida als aficionats de Manresa i comarca a acostar-se al Congost i gaudir de la competició.

  

Per la seva part,  José Miguel Calle  ha felicitat els clubs que han aconseguit arribar a les finals d’aquesta edició, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, ha ressaltat la campanya de “Joc Net” que impulsa la federació així com l'aposta pel fubtol sala femení que s'ha concretat amb la inclusió de la final femenina en aquest esdeveniment.

 

Al seu torn,  Josep Llaó ha opinat que “la pluja d’aquest matí a Manresa, al cor de Catalunya, és un presagi de vida, d’esperit esportiu i d’èxit”  i ha recalcat “l’aposta pel joc net que es vol  traslladar a tothom (estaments, directius i jugadors)”. En aquest sentit, el vicepresident de la federació ha recordat les paraules del Papa Francesc recollides avui per un diari esportiu en les quals el pontífex assegura que els resultats esportius són importants “però jugar bé i amb lleialtat encara és més important”.

 

Per acabar l’acte, els assistents s’han fet les fotografies oficials de presentació que els han permès compartir uns minuts de forma distesa els prolegòmens de dues jornades de futbol sala de màxim nivell a la capital del Bages.  

 

Avui semifinals  i demà les finals al Nou Congost

 

La celebració dela CopaCatalunyade Futbol Sala a Manresa suposa un pas més en la confiança que ha dipositatla FederacióCatalanade Futbol en la ciutat de Manresa com amfitriona d’aquest esport que, any rere any, està guanyant en espectadors i en interès, i després que el juny passat el pavelló del Pujolet de la capital del Bages acollís també el partit internacional entre les seleccions de Catalunya i Hongria.

 

En aquesta ocasió l’equipament escollit per a la celebració dels partits ha estat el Nou Congost, pavelló on disputa els partits de bàsquet l’ICL Manresa, perquè permet encabir un major nombre d’aficionats. L’entrada serà gratuïta per a tothom.

 

Calendari de partits i horaris

 

Avui, dijous 6 d’octubre

 

Semifinals sènior masculina

 

19.00 h. Castellar Futbol Sala – FC Barcelona Lassa

21.15 h. Club Manresa FS – Catgas Energia Santa Coloma

 

Demà,  divendres 7 d’octubre

 

Final Sènior Femenina

 

18.30 h. Penya Esplugues Gironella – CEFS Rubí

 

Final Sènior Masculina

 

21.00 h. Guanyador 1a semifinal – Gunaydor 2a semifinal

 

 

  

Documents relacionats

  • imagen