S’ajorna la Marxa de l’Anella Verda d’aquest diumenge

L'organització replantejarà la prova i la programarà de nou més endavant

imagen

La Marxa de l’Anella Verda de Manresa no tindrà lloc aquest diumenge, dia 23 d’octubre, tal com estava previst. L’organització, formada per l’Ajuntament de Manresa, l’Esport Ciclista Manresà i el Centre Excursionista Montserrat, ha pres aquesta decisió amb l’objectiu de replantejar la prova, tant pel que fa a la data com el format, i programar-la de nou per a més endavant, en una data a determinar. El ritme d’inscripcions per a la marxa d’aquest diumenge no era l’esperat, i l’organització treballarà per reimpulsar la iniciativa i que aconsegueixi el valor i la participació que es mereix.

 

Les persones que ja havien realitzat la inscripció per Internet rebran el reintegrament de l’import a la mateixa targeta amb què van fer el pagament.

 

La Marxa per l’Anella Verda constava d’una caminada de 10 km, una de 19 km i una pedalada BTT. L’organització lamenta les molèsties causades als que ja tenien previsió de participar-hi i es compromet a organitzar més endavant una prova que combini natura i esport en aquest espai privilegiat de l’entorn de la ciutat. L’Anella Verda ha esdevingut una zona de referència del lleure, amb espais singulars d’alt valor ambiental i paisatgístic, senders històrics, camins, miradors i molts racons per descobrir ideals per fer-hi activitat física.

Documents relacionats

  • imagen