Caminada de Montserrat a Manresa seguint l’últim tram del Camí Ignasià, aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres positius i  992 de negatius. L’excursió està prevista  que duri de 6 a 8 hores i inclou petites aturades per fer tasts de productes de la terra i vi de la DO Pla de Bages.

imagen

l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya proposen per aquest dissabte, 12 de novembre, una caminada de Montserrat a Manresa seguint la petja de l’últim tram del Camí Ignasià.

 

El recorregut, que començarà a la plaça del Monestir de Montserrat, té 23,6 quilòmetres i un desnivell de 479 metres positius i  992 metres negatius. Es tracta d’un itinerari guiat per especialistes que posaran veu al paisatge, amb petites aturades per fer tasts de productes de la terra i vi de la DO Pla de Bages.

 

Les inscripcions ja estan obertes a l'Oficina de Turisme de Manresa, el preu és de 15 € (anticipada) o 18 € al punt de sortida (necessari reserva prèvia).

 

Informació pràctica

 

  • No inclou transport fins al Monestir de Montserrat 
  • És necessari dur roba còmoda i calçat adequat per caminar.
  • És recomanable portar roba d’abric i impermeable.
  • S’aconsella portar pals telescòpics.
  • Cal dur dinar.
  • Hi haurà avituallaments amb tast de productes de proximitat i vins  DO Pla del Bages.

 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major, 10. També es pot trucar al telèfon 93 878 40 90 i enviar un mail al correu electrònic turisme@ajmanresa.cat. O bé a Dinàmic Guies de Muntanya al telèfon 667878925 o al correu electrònic info@dinamicguies.com.

 

Horari de l’Oficina de Turisme de Manresa: de diumenge a dijous de 10 a 14 h. Divendres i dissabtes de 10 a 14 h i  de 17 a 19 h.

Documents relacionats

  • imagen