Manresa acull dissabte la Fase Final de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb més de 800 participants

La competició, que tindrà lloc al Nou Pavelló del Congost de les 10 del matí a les 7.30 de la tarda, constarà de proves per diferents modalitats i categories. El Club Rítmica Ateneu Manresa hi prendrà part amb 2 conjunts que han superat una selecció de 3 fases prèvies.

imagen

Demà, dissabte 19 de novembre, el Nou Pavelló del Congost de Manresa acollirà la Fase Final de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb més de 800 gimnastes vingudes d’arreu del territori català i andorrà.

 

La competició, que es durà a terme de les 10 del matí a les 7.30 de la tarda, inclourà proves en diferents modalitats i categories.

 

Pel que fa a la modalitat de Conjunts, hi participaran gimnastes de les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior, Cadet, Juvenil i sènior de nivell IV al VIII. També hi haurà concurs per a les modalitats individuals, Copa Base, i la modalitat individual Masculí.

 

El club organitzador, el Club Rítmica Ateneu Manresa, ha classificat per aquesta fase final, després d’una selecció de 3 fases prèvies, dos conjunts que competiran en les següents categories de conjunts:

 

Aleví IV, amb exercici de mans lliures i exercici de 5 pilotes, amb les següents gimnastes: Maria Ayerbe, Martina Leiva, Jara March, Laia Sancho, Neus Calves i Lidia Martin. I en la categoria Cadet nivell VII  Base, en l’exercici de 3 pilotes i 2 cintes, hi participaran les gimnastes: Lúcia Porcel, Clàudia Obiols, Marta Richarte, Laura Garcia, Elisa Ticó, Aida Ferrer i Júlia Gracia.

 

S’adjunten els horaris de la competició clicant aquí

Documents relacionats

Horaris de la competició
  • imagen