La pista de gel de la Plaça Sant Domènec, a punt per a l'estrena

La instal·lació, molt avançada, s’inaugurarà aquest dissabte dia 26 i s’hi estarà fins passades les festes de Nadal

imagen

Les feines d’instal·lació de la pista de gel a la Plaça Sant Domènec estan gairebé enllestides. Els operaris habiliten aquests dies l’espai que l’envoltarà i acaben d’equipar la pista. Això permetrà que aquest proper dissabte dia 26 es pugui inaugurar, tal i com estava previst (més informació aquí).

 

Prop d’un centenar de comerços i vuit pàrquings s’han adherit a la campanya, que porta per nom “Nadalant”, i regalaran tiquets-descompte per poder patinar a la pista. Per cada tiquet rebut, l’entrada a la pista costà un 50% menys del preu oficial. Igualment, un cop segellat, aquest tiquet també donarà l’oportunitat a l’usuari d’aparcar gratuïtament durant una hora en qualsevol dels pàrquings adherits (La Farola, Catalonia, Històric, Reforma, 4 Cantons, Puigmercadal, SAM i Europa).

 

A més a més, tots aquells que omplin el tiquet amb les seves dades personals i el dipositin a la bústia que s’instal·larà a la pista de gel, podran entrar en un sorteig d’un abonament per veure l’ICL Manresa, 10 entrades per a espectacles del Kursaal i 20 entrades per al cinema al Bages Centre dels Trullols. El sorteig es farà el dissabte 14 de gener, a les 7 de la tarda, i la pista tancarà portes l’endemà, el dia 15.

Documents relacionats

  • imagen