L’exposició Playmobil creix i ocuparà diversos indrets emblemàtics del Centre Històric

El primer Mercat Playmobil es farà a la plaça Major el primer cap de setmana de desembre, dins el marc de la 2a edició de l’exposició de Playmobil, que se celebrarà a Manresa del 29 de novembre al 4 de desembre, en tres punts emblemàtics del Centre Històric, el carrer del Balç, la Sala Gòtica de la Seu i l’Espai 1522.


imagen

Del 29 de novembre al 4 de desembre se celebrarà la 2a Exposició de Playmobil a Manresa. La mostra, a diferència de l’any passat que es va concentrar tota al carrer del Balç, enguany estarà repartida entre tres llocs diferents de la ciutat: el carrer del Balç, la Sala Gòtica de la Basílica de la Seu i l’Espai 1522.

 

Una de les novetats d’enguany és el primer Mercat de Playmobil que tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 de desembre a la plaça Major, en horari de 10 del matí a les 8 del vespre, on hi haurà parades on es podran trobar tot tipus de clicks, entre ells, peces de col·leccionista.

 

Els horaris de visita de l’exposició són de dimarts a divendres de 5 a 8 del vespre, i el cap de setmana de 10 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre.

 

L’entrada a l’exposició és gratuïta per als menors de 2 anys, val 2 euros per als infants de 3 a 8 anys, i 3 euros per a les persones que tinguin més de 8 anys. La mostra estarà oberta a les escoles interessades en visitar-la, prèvia cita concertada.


Concurs per trobar el "click amagat"


L’exposició d’aquestes figuretes de plàstic tan mítiques ha permès vincular a una vintena de comerciants que reptaran a la ciutadania a trobar el “click amagat”. És a dir, a igual que l’any passat, en els comerços adscrits hi haurà uns diorames, representació d'una escena en miniatura amb decoració teatral, on hi haurà un click que desentonarà en la temàtica que es representi (per exemple un pirata enmig d’una escena medieval).

 

Així, tan adults com infants poden participar en un concurs que es basa en detectar aquest personatge desubicat, i anar omplint la butlleta que se’ls entregarà amb la compra de l’entrada per a l’exposició. Els participants que completin la butlleta degudament entraran en el sorteig de Playmobils i de descomptes en comerços.

 

En total hi haurà vint clicks dins dels vint comerços, que els ubicaran ens els respectius diorames o en els seus aparadors.


Conferència per aprendre a jugar amb els fills

En el marc de l’exposició de clicks, el dissabte 3 a les 6 de la tarda tindrà lloc la conferència ‘Pares, m’ensenyeu a jugar?’ a càrrec de la doctora Marta Selva, psicòloga infanto-juvenil de l’Hospital Quirón, i Enric Bastardas, comunicador i blocaire. Serà a l’Espai 1522 (Mestre Blanch, 4) i l’entrada és gratuïta.

 

Per a més informació, cliqueu aquí.

Documents relacionats

  • imagen