1.500 infants d'escoles de Manresa rebran un casquet de bany gràcies al programa "Natació a l'Escola"

L’empresa manresana Deporvillage s’encarregarà de repartir els casquets de bany.

imagen

Els 1.500 alumnes de 1r i 2n de primària que participen al programa municipal “Natacío a l’Escola” rebran un casquet de bany exclusiu gentilesa de l’empresa manresana Deporvillage. D’aquesta manera, la botiga online, fundada el 2010 per Xavier Pladellorens i Àngel Corcuera, inicia així un seguit de col·laboracions amb l’Ajuntament de Manresa.

 

“Natació a l’Escola” celebra enguany la vuitena edició i ha aconseguit per primer cop la participació dels 21 centres escolars de la ciutat. El programa, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ofereix nocions bàsiques (com respiració, flotació, immersió i propulsió) de natació a infants de la ciutat. Les sessions es duen a terme a les Piscines Municipals i l’Ateneu de les Bases.

 

Deporvillage és la botiga online espanyola de material esportiu líder del Sud d'Europa, amb especial atenció al  ciclisme, el running i l'outdoor. Des de la seva seu a Manresa comercialitza un catàleg de més de 40 mil productes a més de 300 mil clients, repartits entre Espanya, Itàlia, França i Portugal,  assolint una facturació estimada per 2016 de 20 milions d'euros.

Documents relacionats

  • imagen