L'Ajuntament comença un tractament fitosanitari contra les males herbes als escocells de 2.500 arbres de la ciutat

Durant aquest setmana, en horari matinal i per minimitzar les molèsties als ciutadans, es farà aquesta actuació que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat.

El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament Manresa ha iniciat avui un tractament fitosanitari per al control de les males herbes als escocells que afectarà gairebé a 2.500 arbres de la ciutat. L’actuació es farà durant tota la setmana i en horari matinal per minimitzar les molèsties als vianants.

L’herbícida que s’utilitzarà serà el glifosat i s'hi aplicarà d’acord amb les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions.

Calendari de treballs previstos

Dilluns: Castellfollit, Castellgalí, Castelltallat, Castelladral, Castelladral, Moià, Sallent, Navarcles, Alcalde Joan Selves, Alcalde Lluís Prunés, Alcalde Francesc Marcet i Alcalde Emilià Martínez.

Dimarts: Estanislau Casas, Josep Arola, Avinguda dels Dolors, Lluís Millet, Joana Herms, Amadeu Vives, Camí Vell Santpedor, Concòrdia, Bertran de Castellbell, Bernat de Cabrera (Talaia), Bernat de Sallent i Cintaires.

Dimecres: Carrasco i Formiguera, Plaça de la Font de les Oques, Ramon Iglésias, Ptge. Ramon Iglésias, Avinguda Universitària, Callús, Puigmal, Plaça Democràcia i Avinguda Joncadella.

Dijous: Serra de Busa, Pla dels Ametllers, Pica d'Estats, Sant Antoni Abat, Verge de les Angustias, Cristòfor Colom, Passatge Cristófor Colom, Guillem Catà, Miquel Martí i Pol, Dibuixat Vilanova, Rampes, Tossal Cigalons, Comptessa Ermessenda, Pintor Basiana, Parc Pintor Vila-Closes, Plaça Catalunya i Mestre Albagés.

Divendres: Prudenci Comellas, Passatge de Sinera, Ferrer Vidal (Avecrem), Previsió, Font dels Panyos, Plaça 8 de març, Parc Bruc, Francesc Moragas, Panyos Mil·lenari, Entrada Panyos mig, Panyos escales, Panyos Nord, Apotecari, Passeig del Riu, La Guia, Fonoll, Menta i Sàlvia.