L'Ajuntament signa un conveni amb el Club Bàsquet Manresa per a l'ús del Complex Esportiu El Congost

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de l’entitat Club Bàsquet Manresa 2015, Sebastià Catllà, han rubricat l’acord aquest matí. A l’acte també hi ha assistit el regidor d’Esports, Jordi Serracanta.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de l’entitat Club Bàsquet Manresa 2015 (CBM 2015), Sebastià Catllà, han signat aquest matí un conveni regulador de la llicència d’ocupació temporal d’ús privatiu de l’espai de la zona esportiva del Congost, anomenat Complex Esportiu El Congost, a favor d’aquesta entitat per fer entrenaments i partits dels seus equips de basquetbol. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports municipal, Jordi Serracanta.

 

L’entitat podrà utilitzar 2.246 m2 d’espais útils esportius entre els quals hi ha la pista poliesportiva de parquet (3 pistes de joc) i, com a novetat respecte de l’any passat, també podran fer servir la Sala polivalent de condicionament físic (planta altell).

 

Així mateix el CBM podrà disposar de 862,27 m2 d’espais complementaris que abasten els vestidors, vestíbul, administració, serveis públics, infermeria, magatzems, etc.

 

La llicència d’ocupació temporal serà vigent durant un període de quatre anys, exhaurit aquest termini, la llicència podrà ser prorrogada de forma expressa, per acord de les dues parts i períodes anuals, per un màxim de 4 anys més, fins a un màxim de 8 anys.

 

Amb aquest acord l’Ajuntament de Manresa reconeix la important tasca que l’entitat du a terme des de fa anys en benefici de l’esport de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen