Manresa i Cardona signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament i per a la promoció turística

L’acord estableix diversos acords per a l’intercanvi d’informació, disseny de projectes, elaboració de productes i difusió turística de forma conjunta entre ambdós municipis.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i l’alcalde de Cardona i president de la Fundació Cardona Històrica, Ferran Estruch, han signat avui un conveni de col·laboració per al desenvolupament i la promoció turística.

 

L’acte de signatura ha tingut lloc a Cardona i ha comptat també amb la presència del regidor de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; del tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Cardona, Josep Tristany; del gerent de la Fundació Fira de Manresa, Albert Tulleuda; i la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza.

 

L’acord, que té un vigència fins al 31 de desembre de 2019, estableix i regula les relacions de col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Cardona Històrica mitjançant les Oficines de Turisme i altres serveis turístics de què disposen ambdues ciutats.

 

A través d’aquets conveni s’estableix un acord per a l’intercanvi d’informació sobre iniciatives, projectes, productes i esdeveniments turístics de les respectives ciutats; difusió de fulletons i altres publicacions i productes turístics d’ambdós municipis; i la col·laboració entre els tècnics de turisme en l’intercanvi d’informació, disseny i elaboració de productes turístics comuns.

 

L’acord preveu també l’estudi i elaboració de propostes de promoció i difusió turística conjunta als diferents canals de distribució de productes turístics; i la col·laboració en altres iniciatives i projectes concrets que acordi la Taula Sectorial de cooperació, com ara iniciatives relacionades amb la promoció del Geoparc i altres.

 

Documents relacionats

  • imagen