El director general d'Afers Religiosos visita demà l'Ajuntament de Manresa i es reuneix amb l'alcalde

Enric Vendrell, que abans assistirà a la cloenda del curs sobre gestió d'afers religiosos que s’ha impartit a treballadors públics al Palau Firal, signarà al Llibre d'Honor de la Ciutat i visitarà el Saló de Sessions.

El director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell, visitarà aquest dimarts, 17 de juny, l’Ajuntament de Manresa i es reunirà amb l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent. També assistirà a l’acte la primera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich.

Després de la reunió, Vendrell signarà el Llibre d’Honor de la Ciutat i visitarà el Saló de Sessions del consistori, on es van proclamar les Bases de Manresa l’any 1892.

La trobada es farà després que el director general i la regidora assisteixin, al Palau Firal de Manresa, a la cloenda del curs de formació en diversitat religiosa a Catalunya que s’ha impartit a treballadors de les administracions públiques de la Catalunya Central els dies 3, 6, 13. El curs acaba aquest dimecres al matí.

Enric Vendrell aprofitarà la visita a la capital del Bages per reunir-se amb els representants d’una església baptista present a Manresa des de fa 80 anys.