L'Ajuntament farà tractaments contra les males herbes a diverses zones esportives de la ciutat

Les actuacions es faran els dies 27 i 28 d’abril i 4 i 5 de maig a la zona esportiva del Congost i als camps de futbol del Xup, la Balconada i les Cots.


imagen

El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Manresa farà durant els propers dies 27 i 28 d’abril i 4 i 5 de maig, a partir de les 8 del matí, tractaments herbicides pel control de les males herbes a diverses zones esportives de la ciutat.

 

Els treballs es faran als següents espais:

 

  • Camp de futbol Pare Ignasi Puig (Xup): Perímetre de joc i talús lateral.
  • Camp de futbol de les Cots: Perímetre del terreny de joc.
  • Camp de futbol de la Balconada: Perímetre del terreny de joc.
  • Zona esportiva del Congost (28 d’abril): Nou cap de beisbol (perímetre filat exterior), antic camp de beisbol (perímetre filat exterior), Estadi futbol (zones interiors adjacents al terreny de joc i rampa grades), Pavelló Nou Congost (perímetre edifici) i Complex del Vell Congost (perímetre edifici).

 

La maquinària i sistema que s’utilitzarà és amb motxilla de 16 litres i màquina de polvorització de 100 litres, i s'hi aplicarà d’acord amb les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions. La zona se senyalitzarà degudament i no es permetrà l’entrada a les persones alienes als treballs ni durant ni immediatament després del tractament, ja que s’haurà d’esperar que s’assequi l’herbicida.

 

Documents relacionats

  • imagen