L'economista del Bé Comú Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament.

imagen

La segona edició de la Mostra d’Economia Social i Solidària tindrà lloc a la plaça Sant Domènec el proper dia 3 de juny des de les 11 del matí. Per escalfar motors i posar sobre la taula molts elements a favor d’una economia humanitzada, la jornada comptarà amb un padrí d’excepció: l’economista Christian Felber, impulsor del concepte d’Economia del Bé Comú. Felber farà una conferència sobre “Nous valors per a l’economia” el dimecres 31 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori.

 

Les persones interessades en assistir a la conferència hauran de fer inscripció prèvia trucant al telèfon 938776490  o enviant un correu electrònic a l'adreça cio@ajmanresa.cat.

 

L’any passat, l’Ajuntament va impulsar una nova iniciativa per visibilitzar totes les potencialitats de l’Economia Social i Solidària. Aquesta idea va aglutinar diferents entitats i xarxes amb l’objectiu de donar a conèixer experiències en funcionament que fan que l’economia al servei de les persones sigui ja una realitat creixent. Atesa la seva bona acollida, aquest any s’ha volgut repetir l’experiència, i se celebrarà, així, la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària.

 

Aquestes activitats compten amb la col·laboració de diferents moviments de la ciutat que treballen per fer realitat aquesta economia col·laborativa i humanitzada i també amb el suport d’Ecoxarxa, la Xarxa d’Inclusió Social, el Consell Municipal de Solidaritat i AraCoop. Aquestes entitats oferiran informació i activitats el dissabte 3 de juny. La jornada també inclourà la celebració a Manresa del dia internacional del Comerç Just.

 

Sobre Christian Felber

Christian Felber és un professor universitari d’economia austríac, ballarí, escriptor i divulgador en matèries d’economia i sociologia. És especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers. Creu que és factible una  economia de mercat ètica dissenyada per millorar la qualitat de vida de totes les persones i el medi ambient.

Documents relacionats

  • imagen