La Plaça Major acull aquest dissabte tallers de patchwork i de jardineria

Aquestes propostes formen part de les activitats paral·leles de dinamització del Centre Històric de Manresa i que s’emmarquen dins la segona edició del concurs de guarniment floral de balcons.


imagen

La Plaça Major de Manresa acollirà aquest dissabte, 13 de maig, dos tallers, un de Patchwork i un de jardineria, dues activitats que formen part de les activitats paral·leles que s’han organitzat aquest mes de maig per dinamitzar el Centre Històric de Manresa i que s’emmarquen dins la segona edició del concurs de guarniment floral de balcons.

 

El taller de patchwork “Vine a fer flors amb patchwork” tindrà lloc d'11 a 13h. i de 17 a 19h i anirà a càrrec de l’establiment La Teranyina. No cal inscripció prèvia i el preu de l’activitat oscil·la entre 3 i 5 euros (preu del material). El taller ensenyarà a fer roses en patchwork i unes tulipes amb les que es faran clauers.

 

El taller de jardineria “Vine i emportat una jardinera”, consisteix en tres sessions gratuïtes de les 10.00 a 13.00h i a càrrec de l’empresa Ferrovial. No cal inscripció prèvia. Durant les tres  sessions i a cada una es prepararan 10 jardineres. Les persones interessades s’hi podran apuntar individualment o en grup (parelles, famílies..) Les jardineres es regalaran a cada participant (una per persona o per grup). Podrà haver-hi més gent fora del grup de 10, aquests podran veure com preparen les jardineres, però a cada sessió sols hi haurà les 10 jardineres de regal.

 

Mentrestant i fins al 18 de maig resta obert el període d’inscripció per participar en el segon concurs de guarniment floral al Centre Històric. Les inscripcions es poden fer a les floristeries Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34) i Florentium (Plaça Major,11), al Casal de les Escodines o al Mercat de les Flors dels dijous a la Plaça Europa. En el moment de fer la inscripció per participar-hi rebran l’obsequi d’un gerani i una bossa de compost.

 

Els premis d’aquest concurs consisteixen en dues entrades a espectacles al Teatre Kursaal, dues entrades per al Bàsquet Manresa per a la temporada 2017-2018, dos abonaments mensuals per a les piscines municipals i dues targetes T10 del bus urbà.

 

El jurat determinarà els guanyadors en una passejada pels balcons participants el dia 21 de maig. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de maig a l’Anònima, en el marc del Festival Artístic del Barri Antic (FABA). Més informació al telèfon 93 878 23 54 o bé a les associacions de veïns del Barri Antic, Escodines i Vic-Remei.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen