L'Ajuntament de Manresa farà tractaments herbicides a diferents punts de la ciutat

El tractament es realitzarà a partir de les 8 del matí del proper divendres 19 de maig. Les zones a tractar seran: Pl. Bages, rotonda del c. Abat Oliba, Parc de la Seu i Pl. de la Creu.

imagen

El proper divendres 19 de maig, la unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa realitzarà un tractament pel control de les males herbes a diferents punts de la ciutat.

 

El tractament es durà a terme a partir de les 8 del matí als punts següents: Pl. Bages, rotonda del c. Abat Oliba, Parc de la Seu i Pl. de la Creu.

 

El sistema utilitzat serà el de motxilla de 16 litres i màquina polvoritzadora i s'hi aplicarà d’acord amb les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions que són:

 

Abans del tractament cal senyalitzar l’àrea si es preveu presència de personal a l’espai a tractar i comunicar al personal de guàrdia la data i hora de tractament.

 

Durant l’actuació s’ha d’evitar la presència de personal aliè sense equip de protecció i retirar de la zona qualsevol animal domèstic.

 

Posteriorment, cal respectar el termini de seguretat del producte i deixar assecar els espais tractats abans de permetre l’entrada de personal.  El període d’espera és de 2 hores.

Documents relacionats

  • imagen