Tot a punt per la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària que es durà a terme demà a Manresa

El punt de trobada serà la plaça Sant Domènec on es faran activitats lúdiques de tot tipus i també hi haurà parades informatives sobre diferents projectes en l’àmbit del cooperativisme, la banca ètica, la moneda social i el comerç just.

imagen

Demà dissabte les persones interessades en temes com el cooperativisme, la banca ètica, la moneda social, el comerç just, etc. tenen una bona oportunitat per trobar propostes, informació i participar en les activitats que es duran a terme en la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària que tindrà lloc a la plaça Sant Domènec durant tot el dia.

 

La jornada començarà a les 11 del matí amb un tast de cacau de comerç just que precedirà una narració de contes per a una economia amb valors a càrrec de l’Ós Mandrós.

 

A continuació, Esther Vivas, coneguda per participar en diferents mitjans, però especialment per la seva tasca com a investigadora i  activista en diferents moviments socials sobre consum conscient, impartirà la conferència “Consum crític per a una altra economia”.

 

Al migdia hi haurà un dinar popular amb paella vegetariana a càrrec d’Ecoxarxa. Més tard, a les 16 hores, ja es podrà passejar pel Mercat d’Estraperlo.

 

Els actes de la tarda començaran amb una tertúlia amb les experiències Pam a Pam i Ateneu Cooperatiu. Tot seguit, una mostra de productes tèxtils obrirà pas a les activitats musicals a càrrec de Celeste Alias i Simon Taibi. Aquest darrer, és un exemple del projecte Cabal musical que promou la inclusió i els talents musicals,  aquest jove músic oferirà una cloenda de “rap amb emocions”.

 

La Mostra és organitzada per les regidories de Dinamització Econòmica, Ocupació, Cooperació i Cohesió Social de l’Ajuntament de Manresa i amb la complicitat d’Ateneu Cooperatiu, Treballem bé, Ecoxarxa, Xarxa d’Inclusió i Consell Municipal de Solidaritat.

Documents relacionats

  • imagen