S'obre el període de preinscripcions per al Casal Esportiu Municipal

L’Ajuntament de Manresa ofereix 440 places, distribuïdes en quatre torns, per participar a les activitats esportives d’aquest estiu adreçades a infants i joves entre 8 i 14 anys. La data límit de les preinscripcions és el 16 de maig a les 2 del migdia.

imagen

L’Ajuntament de Manresa obre aquest dimecres, 7 de maig, a dos quarts de nou del matí, el període de preinscripcions per al Casal Esportiu Municipal i es tancarà el proper divendres 16 de maig a les 2 del migdia. Les preinscripcions es poden fer per telèfon, trucant al 010 de dilluns a dijous de 8.30h a 18.00h i divendres de 8.30h a 15.00h; o bé per internet a través del web de l’Ajuntament de Manresa. Les activitats del Casal Esportiu Municipal van adreçades a infants i joves entre 8 i 14 anys, nascuts entre els anys 2000 i 2006, i és imprescindible saber nedar.

Aquest any s’ofereixen 110 places per torn, i hi ha un total de 4 torns al llarg de l’estiu: del 30 de juny al 4 de juliol, del 7 a l’11 de juliol, del 14 al 18 de juliol i del 21 al 25 de juliol.

El preu és de 52 € per cada torn i podran gaudir d’un 65% de descompte els empadronats a Manresa que tinguin els dos pares o tutors en situació d’atur en el moment de formalitzar la inscripció, o bé que siguin beneficiaris de beca de menjador del curs 2013-2014 per motius socioeconòmics.

Les places, que són limitades, s’atorgaran per sorteig entre tots els preinscrits el dilluns 19 de maig. Inicialment només es podrà optar a un sol torn i l’assignació del segon s’activarà si queden places lliures. El 20 de maig es publicaran les places assignades al web de l’Ajuntament de Manresa. 
Les activitats es faran dilluns, dimecres i divendres a la zona esportiva del Congost i el dimarts i dijous al Parc de l’Agulla.

Les inscripcions

Entre el 21 i el 30 de maig es trucarà per telèfon a la persona adulta que hagi fet la preinscripció i tingui plaça disponible per formalitzar la inscripció via telefònica. Es demanaran les dades dels infants i joves preinscrits i caldrà fer arribar l’autorització dels pares o tutors abans del 30 de maig a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa (Pl. Major, 1. 4a planta. 08241 – Manresa).

L’objectiu del Casal Esportiu Municipal és el d’oferir activitats esportives i activitats físiques recreatives als joves i infants durant el període de vacances escolars d’estiu. A més, ofereix la possibilitat de practicar algunes modalitats esportives i jocs alternatius que no es practiquen habitualment durant el període escolar.

BTT (Bicicleta Tot Terreny), escalada, tir amb arc, judo, handbol, voleibol, gimnàstica artística, intercrosse (una variant del lacrosse) rugby, canoa, beisbol i caiac són les activitats que es faran a la zona esportiva del Congost i al Parc de l’agulla. 

L’Ajuntament de Manresa organitza el Casal Esportiu Municipal amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Parc de la Sèquia. 

Documents relacionats

  • imagen