Demà comença una nova fase dels treballs de reposició de rajoles al passeig de Pere III

Durant aquesta tercera tanda, que té una durada prevista de 10 dies, es tallarà al trànsit de vehicles el lateral del passeig Pere III entre els números 35 i 41 (tram Teatre Kursaal) i s’invertirà el sentit de circulació del carrer Arquitecte Oms.


imagen

La Secció de Manteniment de la Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, dins els treballs de reposició de les peces trencades del paviment dels laterals del primer tram del passeig Pere III, entre la Muralla Sant Domènec i el carrer Guimerà, demà dimarts, 25 de juliol, s’iniciarà la tercera fase d’aquesta actuació.

 

Durant els treballs es tallarà al trànsit de vehicles el lateral de Passeig Pere III entre els números 35 i 41 (tram Teatre Kursaal) i s’invertirà el sentit de circulació del carrer Arquitecte Oms per tal de donar accés de vehicles al lateral del passeig Pere III costat Edifici del Casino. És previst que aquesta afectació de trànsit duri uns 10 dies.

 

El 6 de juny passat va començar la primera fase d’una actuació global que té l’objectiu de reposar aproximadament 600 peces trencades del paviment dels laterals del primer tram del Passeig, i amb un cost de 23.000 euros. La majoria de les peces trencades que estan sent substituïdes ho estan a causa del trànsit de camions que fan tasques de càrrega i descàrrega per als comerços i restaurants que hi ha en aquest espai cèntric.

 

Per tal de mantenir els accessos als guals afectats i facilitar les operacions de carrega i descàrrega a activitats i veïns i minimitzar-ne les molèsties, els treballs s’ha programat en diferents fases. L’actuació global forma part del pla de xoc de l’espai públic 2017 que impulsa la regidoria de Qualitat Urbana i Serveis de l’Ajuntament de Manresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen