Treballs urgents d’Endesa en un tram de la carretera de Santpedor

L’actuació té una durada prevista de 4 dies i està adreçada a reparar una avaria  de la xarxa soterrada de mitja tensió.


La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que ENDESA DISTRIBUCIÓN ELÉCTRICA, SLU, iniciarà de forma immediata els treballs de reparació en calçada d’una avaria de la xarxa soterrada de mitja tensió enla Ctra.de Santpedor 242-252.

 

Amb motiu d’aquests treballs, que tenen una durada prevista de 4 dies, els vehicles que circulin per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça de la Creu seran desviats pels carrers Valentí Almirall, Guifré el Pilós i avinguda de les Bases de Manresa. (Aquesta afectació al trànsit no s’aplicarà fins que es disposi de la senyalització necessària  i es prohibeixi l’estacionament dels punts conflictius en el desviament del servei de transport públic).

 

Amb motiu dels treballs la Línia8 Perimetral – Estacions del servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut (expedicions direcció RENFE) a la plaça Mallorca per continuar pels carrers Bisbe Torras i Bages, Abat Oliba i avinguda de les Bases on recuperarà el recorregut habitual. Parada anul·lada: La Creu