Incidències de trànsit pels treballs de millora de l’espai públic 2017

Les actuacions en calçades es faran de forma esglaonada entre demà dimecres 26 i el dissabte 29 de juliol. Els carrers i espais afectats són: carrer Lluís Millet, accés als barris Bellavista i Sol i Aire, camí de Santa Caterina, carrer de Sant Joan de Déu, carrer Sant Blai i barri de la Guia.

 

La Secció de Planificació de la via pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat les afectacions al trànsit dels treballs corresponents a les Actuacions de millora de l’Espai Públic 2017, en concret les actuacions en calçades, del dimecres 26 al dissabte 29 de juliol (aquestes actuacions es realitzaran consecutivament durant els dies indicats).

 

  • Carrer Lluís Millet: es tallarà al trànsit de vehicles el tram entre el carrers de la Pau i el Camí Vell de Santpedor.

 

  • Accés Barris de Bellavista i Sol i Aire: es tallarà al trànsit de vehicles el camí d’accés des de la carretera C-37z i la cruïlla de Barri Bellavista.

 

  • Camí de Santa Caterina: es tallarà al trànsit de vehicles des de la carretera de la C 37z i la Torre de Santa Caterina.

 

  • Carrer de Sant Joan de Déu: s’ocuparà 1 dels 2 carrils de circulació entre el carrers Oleguer Miró i Divina Pastora. Els treballs es realitzaran mantenint en tot moment l’accés al servei d’Urgències i al pàrquing de l’Hospital.

 

  • Carrer Sant Blai:  els treballs es faran al tram entre els carrers M. Aurèlia Capmany i la Ctra. Pont de Vilomara. L’actuació es realitzarà mantenint el trànsit de vehicles.


  • Barri de la Guia: es tallarà al trànsit de vehicles a l’accés al camí cap al moll de càrrega de serveis ferroviaris i el tram d’accés a les vivendes del barri.