Sons del Camí tenca aquesta edició amb un rotund èxit de públic que ha portat a unes 900 persones en el total dels concerts

L’alta qualitat dels concerts i l’èxit de públic consolida Sons del Camí com un festival de referència i com un dels valors importants del programa cultural del projecte Manresa 2022. Igualment, l’import recaptat de 2.362 euros pel projecte solidari “Dret a la Pau i la Seguretat” és considerat com una quantitat molt positiva per l’ONG Associació Catalana per la Pau.

imagen

                                           

El cicle de música contemplativa Sons del Camí clausura aquest quarta edició amb un èxit rotund, tant pel que fa a l’assistència de públic als concerts, unes 900 persones en el conjunt de totes les actuacions, com pel que fa a la recaptació, 2.362 euros que van destinats al projecte “Dret a la Pau i la Seguretat” gestionat per l’ONG, Associació Catalana per la Pau.

 

Aquest import s’ha recollit amb el sistema de taquilla inversa i l’ONG n’ha fet una valoració molt positiva, tant per la quantitat, que anirà destinada als camps de refugiats sirians de Jordània i el Líban, com per l’espai de visualització que se’ls ha ofert.

                             

Enguany, el cicle musical ignasià ha fet un pas endavant per consolidar-se com un festival musical de referència, i ho ha fet incrementat la qualitat i la seva oferta de concerts (passant dels quatre celebrats l’any passat als sis concerts d’aquesta edició).

 

Noms propis i importants dins el panorama musical català, com ara Carles Cases (que va aglutinar 400 espectadors) o Roger Mas, a banda del guitarrista Toti Soler, que va actuar al costat de Joan Massotkleiner, entre d’altres. Així com la participació del grup Projecte “On”, del País Basc, que mostra la voluntat de fer camí conjunt amb les comunitats del Camí Ignasià, i que també ha estat un dels altres encerts, segons la organització.

 

“Sons del Camí” va néixer l’any 2014 dins del marc del programa cultural del projecte Manresa 2022 i en el context de les Festes de Sant Ignasi, en les quals participa l’Ajuntament de Manresa, l’Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants i la Fundació La Cova.

 

 

Documents relacionats

  • imagen