Món Sant Benet acollirà “Futur Incondicional”, una jornada per conèixer les noves tendències de la mobilitat futura

Tindrà lloc el 27 de setembre, de 9 a 14 h. Està organitzada pel Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona,  i comptarà amb destacats experts que parlaran de la mobilitat del futur. Hi haurà també un espai per veure i provar tecnologies protagonistes de la mobilitat futura. Les inscripcions són gratuïtes fins esgotar les places disponibles.


 

imagen

El Centre d'Inciatives per a l'Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat l’acte “Futur Incondicional”, una jornada sobre innovació industrial, oberta a tothom i amb inscripcions gratuïtes per conèixer les realitats actuals i anticipar les tendències més innovadores de la mobilitat futura a càrrec de reconeguts experts en aquest camp.

 

Durant la jornada, que tindrà lloc el dimecres 27 de setembre a Món Sant Benet, de 9 a 14 h, es farà la cloenda del projecte Ocupació Bages Industrial i també i hi haurà un espai expositiu per veure, tocar i provar tecnologies protagonistes en l’ecosistema de la mobilitat futura com els vehicles elèctrics Zero, Askoll i Vectrix, Drons DJI S900, Inspire i ProX%, Thantom 4 Pro, Phantom 4,la PlataformaRobòticaMiR 200, les ulleres Microsoft Hololens i HTC Vive.

 

 

Futur Incondicional té l’objectiu de mostrar de forma àgil i dinàmica com l'ecosistema de la mobilitat viu la transformació disruptiva més accelerada de la seva història. La urgència de trobar alternatives sostenibles per reduir l'impacte mediambiental, l'abaratiment i l'accessibilitat de les tecnologies i les tendències socials i de consum conflueixen per revolucionar la indústria. Tot un repte i, alhora, una enorme font d'oportunitats de negoci associades als nous productes i serveis que se'n desprenen.

 

La jornada servirà per explicar com aquesta transformació afecta els processos industrials, de la mà de les fàbriques intel·ligents i la indústria 4.0, però també els propis conceptes d'automòbil, de conducció i de conductor. Un conductor que, com a consumidor, potser passarà de consumir vehicles a consumir serveis de mobilitat, el nou lema que tots els grans fabricants ja van fent-se seu.

 

Les inscripcions són gratuïtes fins esgotar les places disponibles.

 


Agenda


9.00 h. Benvinguda institucional
 

9.10 h. Espai Conèixer
 

- El sector de l'automoció avui. A càrrec de Daniel Serra, Project manager a Iniciativa CARNET/UPC.

- Realitat virtual i mixta a l'automoció. A càrrec d'Alejandro Rozo, VR Innovation Consultant a Visyon 360.

Digitalització de la mobilitat: evolució o revolució?, a càrrec de José Manuel Barrios, Head of Innovation,d'Applus+IDIADA.

- Intel·ligència Artificial: progressos i desafiaments. A càrrec de Ramon López de Mántaras, Director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC.

 

11.10 h. Coffee-break
 

11.40 h. Espai Debat
 

Taula rodona "La mobilitat que ve: oportunitats i reptes", amb la participació dels 4 ponents. Moderada per Dani Sala, periodista.
 

12.25 h. Espai Connexió
 

Espai obert el que debatre en grups sobre els temes que més interessen als assistents, amb la participació dels ponents i dels expositors.
 

13.00 h. Espai Expo
 

Espai per veure, tocar i provar tecnologies protagonistes en l'ecosistema de la mobilitat futura.
 

- Aerial Productions: Drons DJI S900, Inspire 1 Pro X5, Phantom 4 Pro, Phantom 4
- Nextmotorbike: Vehicles elèctrics Zero, Askoll i Vectrix
- Vicosystems: Plataforma robotica MiR 200
- Visyon 360: Microsoft Hololens, HTC Vive
 

13.55 h. Comiat institucional

 

 

Documents relacionats

  • imagen