L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb l’Ajuntament per donar suport a les biblioteques públiques, Manresa 2022 i la Festa Major

Representants de la Fundació Bancària La Caixa i l’Ajuntament de Manresa han signat aquest matí tres convenis, pels quals l’entitat bancària aporta un total de 45.000 euros a diverses activitats i projectes de la ciutat, com ara les biblioteques públiques, activitats vinculades al projecte Manresa 2022 i la Festa Major de Manresa.

imagen

El foment de la lectura per part de les biblioteques, activitats vinculades a Manresa 2022 i la Festa Major de Manresa reben el suport econòmic de l’ Obra Social "la Caixa", d’acord amb els convenis que s’han signat avui. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, juntament amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i Joan Orriols, de l’Associació Manresa de Festa, han rubricat avui els convenis, que totalitzen una xifra de 45.000 euros. A l’acte també hi ha estat presents altres directius de l’entitat financera i representants de l’Ajuntament de Manresa i Fira de Manresa.

 

El primer dels convenis, signat entre Jaume Masana i l’alcalde de Manresa  preveu que l’Obra Social "la Caixa", fa una aportació de 4.500 euros que es dedicaran a la realització de les activitats del foment de la lectura, informació i autoaprenentatge a les biblioteques públiques de Manresa. Es tracta d’activitats per a públic infantil, adult i gent gran, com ara hores del conte, clubs de lectura,, concurs Caplletres i grups de conversa.

 

El segon conveni l’ha signat també Jaume Masana i l’alcalde Valentí Junyent, actuant en aquest cas com a president de la Fundació Fira de Manresa. L’ Obra Social "la Caixa" fa una aportació de 26.000 euros a favor de Fira de Manresa per contribuir a finançar diverses activitats de caire cultural i social que porta a terme. Entre aquestes hi ha accions que s’emmarquen en el projecte Manresa 2022, com ara les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, el festival Sons del Camí o el fòrum de reflexió Ignàgora, sobre temes culturals i espirituals, entre altres.

 

Finalment, Jaume Masana i Joan Orriols, representant de l’Associació Manresa de Festa, han signat també el, conveni de col·laboració pel qual l’ Obra Social "la Caixa" fa una aportació de 14.500 euros a aquesta entitat, per col·laborar en el programa d’activitats de la Festa Major de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen