Places exhaurides per al curs sobre promoció de la salut en adolescents, que comença demà

El curs està adreçat a professionals que treballen amb joves i tindrà lloc els propers 4 dimecres, a l'Oficina Jove del Bages. S'han exhaurit les 20 places disponibles

imagen

El propers dimecres 20 i 27 de setembre i 4 i 11 d’octubre tindrà lloc a l’Oficina Jove del Bages un curs d’estratègies d’intervenció en activitats de promoció de la salut en adolescents, adreçat a professionals que treballen amb aquest col·lectiu.

 

El curs serà impartit per part dels tècnics de la unitat de Promoció dela Salut del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i planteja continguts com ara: tècniques per gestionar les emocions a l’hora de treballar amb joves; conèixer quines són les noves vies per arribar als joves; noves estratègies per treballar aspectes relacionats amb la salut en els joves; o bé eines per a la resolució de conflictes que puguin sorgir durant la intervenció amb joves.

 

Val a dir que el curs s’iniciarà amb el màxim nombre de places ocupades, 20, cosa que reflecteix la bona rebuda que ha tingut per part dels professionals de la Salut pública i de Joventut de la comarca.

 

El curs tindrà lloc a l’Oficina Jove del Bages, situada a l’Espai Joan Amades, C/ Sant Blai, 14, en horari de 9:30 a 13:30h

 

Documents relacionats

  • imagen