El Festapes al Carrer del Balç viurà aquest divendres la setena edició al ritme de la música de Damià Olivella

Les tapes que es podran degustar durant la nit han estat elaborades per diferents restaurants del centre històric i aniran acompanyades amb vins de la D.O. Pla de Bages i de cerveses artesanes de la comarca. L’entrada costa 5€ i permet l’accés al carrer del Balç, provar una tapa, degustar una consumició i emportar-se la copa com a record.

imagen

El Festapes al Carrer del Balç de Manresa viurà aquest divendres, 4 de juliol, la setena edició amb el músic Damià Olivella com a protagonista. La vetllada en el marc incomparable d’aquest carrer medieval cobert, acompanyada de tapes i música en directe, començarà a dos quarts de nou del vespre i acabarà pels volts de les dotze de la nit. 

Damià Olivella presentarà un repertori inspirat en la música negra i en els clàssics del blues, el soul i el funk que més l'han influenciat. Des de Stevie Wonder i Sam Cooke fins a Robert Johnson, Eric Clapton i Otis Redding. El músic transportarà els assistents als millors temps de la música, amb una veu plena de sentiment i una guitarra poderosa que omplirà la nit de bona música i sensacions. 

Les tapes que es podran degustar durant la nit han estat elaborades per diferents restaurants del centre històric i aniran acompanyades amb vins de la D.O. Pla de Bages i de cerveses artesanes de la comarca. 

L’entrada costa 5€ i permet l’accés al carrer del Balç, provar una tapa, degustar una consumició i emportar-se la copa com a record. A partir d’aquí es podrà consumir i degustar tantes tapes com es vulgui comprant els diferents paquets: 3 tapes a 5€, 8 tapes a 10€ i 12 tapes a 12€. També hi haurà l’opció de comprar les tapes individualment al preu de 2€. 

Els restaurants que hi participen i les seves propostes són: 
. Bohemia - Bombó de foie amb ceba dolça i xocolata de pètals i deconstrucció de pebrot del piquillo amb taronja, encenalls d'oliva negre i oli d'orenga 
. Gusto Italiano - Entrepà caprici i còctel de gambes 
. Veigé - Tortita de guacamole i amanida de blat 
. La Masia - Ous farcits mar i muntanya i club sandwich amb patates chip 
. Txus el Pou de la Gallina - Hamburguesa especial del Pou i caneló de mongetes tendres amb roquefort 
. Cupcake Cafè - Lemon pie i mini pizza especial

Documents relacionats

  • imagen