L'Ajuntament signa convenis de col·laboració amb els polígons industrials Els Dolors, Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els presidents de les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Els Dolors, Pont Nou, Bufalvent i Els Trullols; Jaume Serarols, Sebastià Catllà, Joan Llansó i Xavier Padró, han signat aquest divendres uns convenis de col·laboració pels quals l'Ajuntament de Manresa aportarà 3.000 euros a cadascuna de les entitats dels Dolors i Pont Nou, 4.000 euros als Trullols,  i 10.000 euros a Bufalvent, amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquestes quatre zones industrials de la ciutat. L’acte de signatura dels convenis ha comptat amb la presència del regidor de Comerç, Mercats i Indústria, Jaume Arnau.

 

L’Ajuntament de Manresa i els quatre polígons industrials manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades. 



Segons els convenis, l'Ajuntament es compromet a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígons, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques que hi són localitzades; el manteniment i difusió del web específic sobre el sòl i polígons d’activitat econòmica del municipi (www.manresapoligons.cat); accions de promoció de les associacions consistents en actualitzar i promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials. 


Els quatre polígons treballaran en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon, informant als seus associats dels treballs que es portin a terme, i sol·licitant la col·laboració de les empreses del polígon. 

 

El polígon es Dolors també es compromet a fer actuacions de gestió i promoció així com l’estudi per a la col·locació d’un rètol informatiu de les empreses.  El Pont Nou farà accions de promoció de l’Associació i un estudi per a la millora de la senyalització del polígon. En el cas del polígon Els Trullols, aquest es compromet també a la promoció de l’Associació i  organització d’una festa infantil. Per la seva part, el polígon de Bufalvent es compromet a fer treballs de promoció de l’oficina de Simbiosi; estudi de climatització i actualització del programari; i accions de promoció i gestió interna.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen