Pedalada familiar pels carrers de Manresa dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, diumenge

La novetat d’enguany és que els participants faran un tastet al nou Circuit de Ciclisme del Congost. La sortida serà a les 10.30 del matí a la plaça Sant Domènec i finalitza al mateix lloc on hi haurà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme. 

imagen

El proper diumenge 5 de novembre, petits i grans podran gaudir a la capital del Bages d’una pedalada familiar pels carrers de la ciutat, apte per a tots els públics, i que enguany incorpora com a novetat un tast al nou Circuit de Ciclisme del Congost, on s’hi farà una parada amb avituallament.

 

El tret de sortida es donarà a les 10.30 del mati a la plaça Sant Domènec i finalitzarà a la mateixa plaça on s’hi trobarà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme entre les quals hi haurà la possibilitat de provar una bici elèctrica.

 

La pedalada familiar, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i el grup 365 amb la col·laboració de Llobet Supermercats, forma part dels actes organitzats en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar anticipadament per internet fins demà divendres a les 12 hores a l’enllaç, i al mateix diumenge a la plaça Sant Domènec, a partir de les 9 del matí. Hi ha un obsequi pels 100 primers inscrits.

Documents relacionats

  • imagen