Èxit de públic de les visites guiades al patrimoni del cementiri que en programa una de nova el 12 de novembre

Les inscripcions per la visita del diumenge 12 poden fer-se online clicant aquí o bé presencialment, a l’Oficina de Turisme (Plaça Major, 10). El preu és 4 euros i el punt de sortida és a les 11 del matí a la Font de Neptú.

imagen

Manresa Turisme organitza una nova visita al patrimoni artístic del cementiri municipal pel diumenge 12 de novembre. Davant la bona acollida que han tingut les precedents: la del 29 d’octubre va fer un ple absolut de públic, i la que està prevista per aquest diumenge va exhaurir, ahir, les entrades que estaven disponibles.

 

Les inscripcions per la visita del diumenge 12 de novembre tenen un preu únic de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys) i poden fer-se online clicant aquí o bé presencialment, a l’Oficina de Turisme (Plaça Major, 10).

 

“El patrimoni artístic del Cementiri Municipal” és tracta d’un recorregut històric i artístic, principalment per les seccions de Sant Maurici i de Santa Agnès, amb peces de Josep Llimona, capelles d’Ignasi Oms i panteons de manresans cèlebres de les primeres dècades del segle XX. El punt de sortida és a les 11 del matí a la Font de Neptú i arribada al Cementiri pel Pont Nou.

 

La visita al Cementiri Municipal parteix del recent estudi fet pels historiadors Raquel Valdenebro i David Olivares, recollit en un opuscle de l’Ajuntament de Manresa, i vol oferir, amb respecte, una visió diferent del Cementiri als seus visitants, destacant els indrets i els elements que el converteixen en un autèntic museu a l’aire lliure.

Documents relacionats

  • imagen