La zona esportiva del Congost acull aquest diumenge el 6è Trofeu Ciutat de Manresa de ciclocròs

La prova és puntuable per a la Copa Catalana i preveu la participació de més de 250 ciclistes 

imagen

L’Esport Ciclista Manresà ja té tot a punt per a la celebració del 6è Trofeu Ciutat de Manresa de ciclocròs, que es disputarà aquest diumenge, 19 de novembre. La prova, puntuable per a la Copa Catalana, preveu la participació de més de 250 ciclistes, entre les proves per a adults i infantils, en un circuit de 2,6 quilòmetres, considerat un dels més atractius de Catalunya, a l’entorn de la zona esportiva del Congost.

 

La matinal ciclista arrencarà a les 8.15 hores amb la confirmació d’inscripcions i continuarà amb quatre proves que es disputaran a les 9.30h, 10.30h, 11.30h i 12.30h.  

 

Els participants competiran en les categories aleví, prebenjamí, principiant, benjamí, infantil, cadet, junior, junior fèmina, Sub 23, elit, elit S23 fèmina, Master 30, Master 40, Master 50 i Master 60.

 

Aquesta prova té el suport de l’Ajuntament de Manresa i completa un cap de setmana molt poliesportiu a la capital del Bages, que també acollirà l’11 edició del memorial Enric Villaplana de marxa atlètica (passeig de Pere III), i els Campionats de Catalunya de Special Olympics en les modalitats de Gimnàstica (Complex Vell Congost), Handbol (Nou Congost) i Hoquei (Pavelló del Pujolet).

 

Documents relacionats

  • imagen