Encara queden places disponibles per inscriure’s a la jornada sobre economia circular que es farà dijous al Palau Firal

La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i PIMEC Catalunya Central.  Per formalitzar les inscripcions, cal consultar aquest enllaç

imagen

L’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i PIMEC Catalunya Central organitzen el proper dijous 23 de novembre, de 10 a 13 hores, la 4a reunió d’associacions empresarials de polígons del Bages, una jornada gratuïta i oberta a tothom en què s’exposaran els beneficis de l’economia circular aplicada a la indústria i el teixit empresarial.

 

Els interessats encara tenen temps d’inscriure’s, avui dimarts i demà dimecres 22 de novembre, clicant aquí.

               

L’acte, que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la participació i col·laboració d’un ampli ventall d’agents del sector. Les ponències programades permetran evidenciar que l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori.

 

Membres de l’Oficina de Sinergies de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, Packaging Cluster i DENSO Barcelona detallaran la conveniència d’afavorir l’impuls de la simbiosi industrial i l’economia aplicada, que comporten uns avantatges encaminats a aconseguir el màxim profit de l’activitat empresarial.

 

Tot seguit, la taula de debat donarà resposta a qüestions sobre “com aprofitar millor els residus i recursos sobrants” o “com trobar sinergies al territori”, entre d’altres. Per a més detalls i informació sobre les conferències, podeu consultar el programa descarregant aquest document.

 

Des de l’Ajuntament de Manresa, el  Consell Comarcal, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, i PIMEC Catalunya Central es convida totes les associacions empresarials i companyies de la comarca a participar en la jornada.

 

A més, també es recorda que les empreses de la comarca poden iniciar-se en l’impuls de l’economia circular a través de l’Oficina de Simbiosi Industrial impulsada per l’Associació d’Empresaris de Bufalvent a Manresa. Aquest servei té l’objectiu de reduir costos i augmentar beneficis tot potenciant l’ús eficient dels residus i recursos sobrants a través de la col·laboració entre empreses. Es pot visitar www.bufalvent.org/simbiosi per a més detalls.

Documents relacionats

  • imagen