L’Ajuntament reforça el bus fins a les atraccions de la Fira de Sant Andreu, que continuaran al sector dels Trullols

El solar municipal entre els carrers Caietà Mensa i Agustí Coll, als Trullols, tornarà a ser com a la Fira de l’Ascensió celebrada el  maig passat,  l’espai  on s’ubicaran les atraccions infantils per la Fira de Sant Andreu.
 

Els dies de Fira seran el 24, 25 i 26 de novembre, i el 1,2 i 3 de desembre.

 

imagen

Com ja es va fer durant la Fira de l’Ascensió celebrada el maig passat, l’Ajuntament de Manresa tornarà a reforçar el servei de bus urbà per la Fira de Sant Andreu per facilitar l’arribada de nens i nenes i les seves famílies a les atraccions infantils que tornaran ubicar-se al solar municipal entre els carrers Caietà Mensa i Agustí Coll, al polígon dels Trullolls.  

 

Les atraccions de fira estaran obertes durant els dos propers caps de setmana de divendres a diumenge (dies 24, 25 i 26 de novembre, i el 1,2 i 3 de desembre).  Durant aquests dies hi haurà un reforç els diumenges de les línies L1 i L8 (perimetral)  per tal de millorar la mobilitat a la ciutat.

 

En concret el servei que hi haurà aquests dies per anar ala Fira és el següent:

 

La L1 Balconada, els dissabtes i diumenges (25 i 26 de novembre, i 2 i 3 de desembre) hi haurà busos amb una freqüència de 15 minuts. El diumenge 3 de desembre la sortida d’aquesta línia es farà des de la parada “Puigmercadal”.

 

La L8 Perimetral, els dies feiners té una freqüència de 15 minuts. Els dissabtes i diumenges (25 i 26 de novembre, i 2 i 3 de desembre) hi haurà busos amb una freqüència de 30 minuts.

 

La Línia Festius, els diumenges 26 de novembre i 3 de desembre tindran una freqüència de 60 minuts. El diumenge 3 de desembre la sortida d’aquesta línia es farà des de la parada “Puigmercadal”.

 

Per més informació d’horaris i parades del servei del bus, podeu consultar a la web www.manresabus.com

 

Les atraccions infantils durant 20 anys s’havien ubicat a l’avinguda Francesc Macià, al barri de la Sagrada Família, fet que generava una afectació important a la mobilitat, ja que requeria tallar completament aquest vial i tenia afectacions en carrers adjacents. També hi havia algunes molèsties puntuals per sorolls, i el sector tenia dèficit d’aparcament. Igualment, el fet que la zona d’atraccions estigués partida per un vial, la carretera del Pont de Vilomara, amb volum elevat de trànsit, era un problema de seguretat en una zona molt freqüentada per menors.

 

Amb la nova ubicació estrenada mesos enrere, hi va haver menys afectacions a la mobilitat i més places per aparcar al conjunt del sector. En ser lluny de qualsevol zona d’habitatges també s’eliminen les possibilitats de molestar veïns.

 

Documents relacionats

  • imagen